Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Adevărul Ortodoxiei față de Catolicism

Mai multe imagini

Adevărul Ortodoxiei față de Catolicism

Rezumat:

Catehismul Adevărul oferă romano-catolicilor o înțelegere profundă a Bisericii Ortodoxe, și, deopotrivă ortodocșilor și romano-catolicilor, o radiografie a motivelor pentru care cele două Biserici nu sunt în comuniune una cu cealaltă. De asemenea, Adevărul îi ajută pe cei aflați în confuzia provocată de similaritățile de suprafață dintre Ortodoxie și Romano-Catolicism să înțeleagă într-un mod nou istoria Bisericii ca și revendicarea Bisericii Ortodoxe de a fi Mireasa lui Hristos.

Autor(i) Clark Carlton
Editura Ecclesiast
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 216
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145 x 210 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2410
Cod Produs ECC-9786069239742
19,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Apologetică Ortodoxă :

Descriere Detaliată

Această carte este a treia parte din The Faith Series și urmarea lucrării The Way: What Every Protestant Should Know About the Orthodox Church. Deși The Way și The Truth sunt menite a fi în legătură una cu cealaltă, există o diferență importantă între ele. Analiza despre diferențele de Ortodoxie și Protestantism este înrădăcinată în experiența autorului. Această lucrare dorește, în principal, să ofere romano-catolicilor o înțelegere de bază a Bisericii Ortodoxe și a motivelor pentru care nu suntem în comuniune unii cu alții.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes