Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Adevărurile în care cred

Mai multe imagini

Adevărurile în care cred

Rezumat: Cartea de faţă se dovedeşte a fi un ajutor pentru toti cei care Îl caută pe Dumnezeu şi vor să Îi urmeze voia, fiind o culegere de sfaturi, învăţături şi explicaţii oferite de Sfântul Ioan de Kronstadt, referitoare atât la om, cât şi la Biserică.
Autor(i) Sfântul Ioan de Kronstadt
Editura Sophia
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 245
Limba Română
Dimensiuni (mm) 131 x 200 x 13
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2200
Cod Produs SOPH-9789731362151
14,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

A plăcut Făcătorului şi Judecătorului nevoinţelor noastre să rânduiască de la început ca vremea vieţii noastre pământeşti să fie vreme pregătitoare pentru veşnicie, vreme de deprindere, vreme de luptă şi nevoinţe, vreme de război duhovnicesc, nu vreme de nelucrare, de deşertăciune şi stat degeaba, iar ca starea noastră nemuritoare din viitor să fie stare de răsplătire, de slavă şi de veşnică fericire sau stare de veşnică necinstire şi de chinuri cumplite pentru nelucrare, lenevie, nepăsare şi pentru păcate nenumărate. Dau mulţumită Domnului pentru îmbelşugarea cea zilnică a luminii duhovniceşti şi trupeşti – a Luminii Duhului Celui Sfânt şi a luminii soarelui; pentru îmbelşugarea aerului material curat şi a aerului imaterial al sufletului, care este Duhul Sfânt – Dumnezeu! Sfântul Ioan de Kronstadt

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes