Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Albumul Chipuri de viata monahala

Mai multe imagini

Albumul Chipuri de viata monahala

Rezumat: Iata si rostul acestui album care inzdraveneste sa deschida o alta perspectiva asupra manastirii: cea a vierii traitorilor in manastire, deopotriva slujitori oamenilor si lui Dumnezeu, mereu cu o ureche la vaierele lumii si cu cealalta la soapta Duhului.
Autor(i) Dragos Lumpan
Editura Man. Sihastria Putnei
An Aparitie 2006
Nr. Pagini 160
Limba Română
Dimensiuni (mm) 233x 275x 15
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.0940
Cod Produs MSP-201203010101
55,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Monahism :

Descriere Detaliată

Un album despre monahi.Cu monahi.

Cati dintre noi pasind pragul unei manastiri, nu am simtit dintr-o data aerul plin de liniste adanca, care copleseste si tulbura, parca, intregul nostru freamat interior?

De cate ori nu ne-am odihnit privirile asupra zidurilor albe , asupra picturilor si icoanelor , asupra chiliilor pline de flori, a gradinilor si privelistilor minunate?Desi exterior diferite, manastirile noastre respira toate aceleasi duh, aceeasi liniste si frumusete a imprejurarilor.Dincolo, insa, de admiratele frumuseti vazute salasluiesc nevazutele.Iata sensul unic al unei manastiri: viata monahilor- slujitori lui Dumnezeu si rugatori pentru lume.Ceea ce face un monah, ceea ce crede, ceea ce iubeste sunt realitati menite sa zideasca, sa foloseasca  pe un altul, si pe sine insusi, spre slava lui Dumnezeu.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes