Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Arhieraticon - Rânduiala slujbelor săvârşite cu arhiereu

Mai multe imagini

Arhieraticon - Rânduiala slujbelor săvârşite cu arhiereu

Rezumat: Ediţia prezentă adună în paginile sale toate slujbele arhiereşti, începând cu Sfânta Liturghie şi sfârşind cu slujba sfinţirii Sfântului şi Marelui Mir.
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 1993
Nr. Pagini 244
Limba Română
Dimensiuni (mm) 217 x 301 x 20
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.7460
Cod Produs IBM-9739130034
Termeni asemanatori arhieraticonul, slujbe cu arhiereu
11,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Cult :

Descriere Detaliată

„Gândită şi chibzuită de mai multă vreme, cartea numită Arhieraticon apare acum într-o formă şi un conţinut nou. La alcătuirea cuprinsului ei şi-au adus contribuţia preţioasă o comisie de teologi condusă de Î.P.S. Mitropolit Nicolae Corneanu şi a ostenit cu osârdie Prea Sfinţitul Episcop Roman Ialomiţeanul încredinţat pentru aceasta de Sfântul Sinod şi de Patriarhul de pioasă memorie, Justin Moisescu. O contribuţie deosebită a avut Înalt Prea Sfinţitul Bartolomeu Valeriu Anania, Arhiepiscopul Clujului căruia Sfântul Sinod i-a încredinţat revizuirea generală a textului cărţii. Spre deosebire de Arhieraticonul folosit de ierarhi numai pentru săvârşirea hirotoniilor, hirotesiilor şi a unor ierurgii speciale, ediţia prezentă adună în paginile sale toate slujbele arhiereşti, începând cu Sfânta Liturghie şi sfârşind cu slujba sfinţirii Sfântului şi Marelui Mir. Ea împlineşte o mare lipsă din tărâmul liturgic şi chiar pastoral şi misionar.”

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes