Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Atlasul istoric al mănăstirilor şi schiturilor ortodoxe din România : Sec. XI-XXI

Mai multe imagini

Atlasul istoric al mănăstirilor şi schiturilor ortodoxe din România : Sec. XI-XXI

Rezumat: Atlasul de faţă pune la dispoziţia cercetătorilor şi a publicului larg o excelentă lucrare de referinţe, cu o importantă documentaţie, care schiţează grafic, pe cuprinsul întregului spaţiu românesc, evoluţia, din punct de vedere ctitoricesc, a vetrelor monahale de călugări şi călugăriţe.
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 124
Limba Română
Dimensiuni (mm) 334 x 305 x 10
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 1.3520
Cod Produs BIBNAT-9789738366121
75,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Enciclopedii și Albume :

Descriere Detaliată

Acest atlas vine în continuarea şi completarea unor întreprinderi de acest tip ale unor antecesori iluştri, dacă ar fi să amintim numai Inscripţii din bisericile României (1908) şi Sate şi mănăstiri din România (1916) ale lui Nicolaie Iorga, Dicţionarul istoric, arheologic şi geografic al României (1937) al lui O.G. Lecca, ori mai recenta Sfintele monastiri şi schituri din România (2002) a protosinghelului Theofil Niculescu. 
Prezentarea grafică a istoricului aşezămintelor monahale este organizată pe judeţe, iar listele de la sfârşitul lucrării prezintă pe regiuni datele esenţiale despre mănăstirile, schiturile şi metoacele prezentate - denumire, datare, localizare, hram. (sursa: www.bibnat.ro)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes