Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Călăuza familiei

Mai multe imagini

Călăuza familiei

Rezumat: Călăuza familiei este o lucrare originală-unicat, un ghid care vine în ajutorul familiilor care vor să-şi cunoască originile şi neamul, care vor să ducă evidenţa tuturor evenimentelor din familie, care intenţionează să elaboreze un arbore genealogic dar nu ştiu cum să o facă sau nu au timp să caute ajutor specializat.
Autor(i) Petru Șarcov
Editura Cu Drag
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 288
Limba Română
Dimensiuni (mm) 200 x 287 x 28
Tip Coperta Piele
Greutate (kg) 0.9110
Cod Produs CUD-9789975981491
149,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Familie și Educație Creștina : : Enciclopedii și Albume :

Descriere Detaliată

Albumul este conceput asemenea unei cronici a neamului, menită să însumeze cele mai valoroase informaţii despre strămoşi, dar şi să transmită gânduri utile urmaşilor. Astfel, acesta conţine cinci capitole: "Arborele genealogic. Tradiţii şi sărbători de familie", "Grijile zilnice şi banii familiei", "Sănătatea familiei", "Munca şi odihna" şi "Imaginea noastră". Elementul creştin este prezent permanent în lucrare prin îndemnul pe care-l face proprietarului să noteze date despre botezurile, cununiile şi înmormântările din familie, printre care şi biserica şi numele preotului care a săvârşit taina sau slujba prohodului. Părinţii pot nota rânduri despre educarea personalităţii copiilor prin excursiile, pelerinajele, îngrijirea bolnavilor sau a persoanelor de vârstă înaintată care s-au făcut împreună cu fiii şi fiicele de-a lungul copilăriei şi adolescenţei. Micile secrete ale reuşitei în gospodărie îşi găsesc şi ele loc în album, unde tatălui şi mamei li se dă sugestia să transmită copiilor idei despre organizarea bibliotecii, dar şi despre plantarea pomilor, a viţei-de-vie sau chiar despre îngrijirea izvoarelor. De asemenea, ei pot consemna gânduri utile în folosul urmaşilor, printre care experienţe valoroase din familie demne de urmat, dar şi un testament moral moştenitorilor. La finalul lucrării se găsesc anexe ce servesc drept îndrumare posesorilor. Albumul include şi patru planşe pentru completarea arborelui genealogic al părinţilor pe linie paternă şi maternă.

La realizarea acestui proiect şi-au dat concursul diverşi specialişti şi oameni de cultură, în ideea ca materialul prezentat să se prezinte ca un ghid valoros pentru orice familie cu un înalt nivel de cultură.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes