Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Calea de la Protestantism la Ortodoxie

Mai multe imagini

Calea de la Protestantism la Ortodoxie

Rezumat: Cartea de faţă cuprinde mărturia unui baptist convertit la ortodoxie, precum şi diferenţele pe care acesta le observă între calea cea adevărată şi erezia baptistă.
Autor(i) Clark Carlton
Editura Ecclesiast
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 212
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145 x 205 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2390
Cod Produs ECC-9786069239711
19,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Apologetică Ortodoxă : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

Calea de la Protestantism la Ortodoxie prezintă tulburătoarea confesiune personală a lui profesorului de filozofie Clark Carlton despre frământările itinerariului său spiritual de la erezia baptistă la Credinţa Ortodoxă. Mai mult decât o simplă mărturie a unui convertit, această carte abordează critic Protestantismul, arătând numeroasele devieri ale acestei erezii de la Credinţa Bisericii Apostolice. Deşi s-a desprins de Catolicism pentru a redeveni Biserica Apostolică, Protestantismul s-a îndepărtat chiar mai mult decât Roma de adevărata Biserică a lui Hristos. Clark Carlton demonstrează în această carte că Biserica Ortodoxă este singura şi autentica Biserică Apostolică iar demonstraţia sa se bazează pe Sfânta Scriptură, Sfinţii Părinţi şi experienţa unei vieţi trăite în mijlocul protestanţilor. Cartea Calea de la Protestantism la Ortodoxie este o sursă nepreţuită pentru creştinul ortodox care vrea să înţeleagă cultura protestantă în care trăim. Totodată, această carte este cadoul perfect pe care îl poate face un creştin ortodox către un protestant. Ţinând cont de amploarea şi intensificarea acţiunilor neoprotestanţilor pe teritoriul României, cartea de faţă este o armă redutabilă pentru orice misionar ortodox care poate pune în faţa „fraţilor ce aşteaptă adevărata noastră iubire - a sectanţilor - mărturia unui om care s-a lepădat de erezie pentru a îmbrăţişa Credinţa Adevărată.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes