Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Calea unui tânăr

Mai multe imagini

Calea unui tânăr

Rezumat: Calea unui tânăr este o poveste despre intervenţia surprinzătoare a lui Dumnezeu în viaţa unui om, care ajunge mare solist pe scena operei din Milano, dar care a fost, cândva, un bebeluş părăsit de proprii părinţi. (Ziarul Lumina)
Autor(i) Dorin Bujdei
Editura Doxologia
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 32
Limba Română
Dimensiuni (mm) 160 x 230 x 3
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.0760
Cod Produs DOX-9786068117430
6,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți pentru Copii :

Descriere Detaliată

"În ce măsură părinţii, la începutul existenţei propriului copil, pot evalua dacă mediul social de unde porneşte şi în care se va desfăşura viaţa aceluia este unul favorabil lui sau nu? Există oare, atunci, o metodă de calcul a fericirii cuiva? 

Nu există un început greşit în viaţă. Nu există drum greşit, atâta vreme cât obiectivul tău este Hristos, atât timp când privirea îţi este aţintită spre El. Şi chiar dacă altora li se pare că merg pe drumul cel mai scurt şi mai sigur, datorită criteriilor lor de evaluare, care sunt "fizice", de "distanţă", de "peisaj", de cât de "cotit" sau cât de "drept" este drumul, calea ta este sigură pentru că destinaţia ta, Hristos, îţi dă siguranţa. Toate drumurile duc, mai lesne sau mai anevoie, într-un timp mai lung sau mai scurt, spre acelaşi obiectiv. Altfel, există doar îndepărtarea de drum, deruta, dezorientarea, hoinăreala, rătăcirea.

Calea unui tânăr este o poveste despre intervenţia surprinzătoare a lui Dumnezeu în viaţa unui om, care ajunge mare solist pe scena operei din Milano, dar care a fost cândva prunc. Este povestea unui bebeluş părăsit de proprii părinţi, dar descoperit de un părinte al lui Dumnezeu şi îngrijit de o familie a Bisericii. O poveste prin care autorul Dorin Bujdei ne îndeamnă să descifrăm lucrurile importante din viaţa noastră, faptul că respingerea noastră de unii poate însemna alegerea de alţii, către care trebuie să ne îndreptăm cu recunoştinţă.

 Calea unui tânăr ar putea fi "calea" autorului, ar putea fi "calea" mea sau "calea" ta, ar putea fi "calea" copilului tău. (diac. Cătălin Vatamanu, redactor Editura Doxologia)" (Ziarul Lumina)

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes