Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cântările Triodului

Mai multe imagini

Cântările Triodului

Rezumat: Ediţie revizuită şi completată după aceiaşi protopsalţi români de Pr. Prof. Dr. Nicu Moldoveanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii Bucureşti.
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2003
Nr. Pagini 306
Limba Română
Dimensiuni (mm) 215 x 305 x 18
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.8710
Cod Produs IBM-9739332056
63,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Muzică :

Descriere Detaliată

După Dimitrie Suceveanu, Ştefanache Popescu, Ion Popescu-Pasărea, Anton Uncu ş.a., selectate şi transcrise pe ambele notaţii muzicale de Conferenţiar univ.Nicolae C. Lungu şi Asistent univ. Chiril Popescu (Bucureşti 1985).

”În 1985 au fost depuse la Redacţia Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române două caiete de muzică, format mare, ce conţineau cântări selectate din Triodul lui Dimitrie Suceveanu (Neamţ, 1857), şi din cel a lui Ion Popescu-Pasărea (Bucureşti, 1925), transcrise pe ambele notaţii muzicale de Conferenţiarul universitar consultant Nicolae lungu şi Asistent universitar pensionar Chiril Popescu….Controlând notă cu notă, diortosind unde a fost cazul, şi mai ales completându-le cu un apreciabil număr de cântări care lipseau din manuscris, dar care existau în originalele lui D. Suceveanu şi I. Popescu-Pasărea, ca şi la Anton Uncu ş.a. (slava de la litie, de la stihoavnă, tropare, sedelne, stihiri de la laude, cântări de la denii etc.).”

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes