Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cartea nuntii. Cum sa-mi intemeiez o familie 

Mai multe imagini

Cartea nuntii. Cum sa-mi intemeiez o familie 

Rezumat: Cartea de fata se adreseaza, in primul rand celor care vor sa isi intemeieze o familie.
Autor(i) Danion Vasile
Editura Areopag
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 272
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130X200
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2800
Cod Produs ARE-9786069282250
13,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Familie și Educație Creștina :

Descriere Detaliată

Ce motiv ai avea să citeşti această carte? Nu citi mai departe acest pasaj, opreşte-te şi răspunde-ţi...

Cred că unul dintre motivele care au cei mai puţini susţinători este găsirea unui nod în papură. Oameni care au asistat, copii fiind, la tensiuni, scandaluri şi chiar bătăi între părinţii lor. Sau oameni care, deşi nu au avut copilăria întunecată de astfel de secvenţe, au avut drame în viaţa sentimentală, şi nu vor să aibă parte de un eşec în viaţa de familie. Însă cei mai mulţi cititori ai acestei cărţi - şi ştiu asta din scrisorile şi mesajele pe care le-am primit de la ei -, citesc această carte cu speranţa că, în această lume în care ideea de căsătorie e blamată, e ironizată şi chiar călcată în picioare, totuşi mai există unele voci care iau apărarea familiei...

Danion Vasile

Cartea lui Danion Vasile mai are într-însa o scurt-circuitare. Rupe tăcerea. Pe câteva subiecte tabu, necomentate în predică - unele pe bună dreptate -dar care nu înseamnă că nu există. Şi existenţa lor cere răspuns. Desigur, celor care au curaj să pună întrebările cu şi de dragul celor care n-au curaj să le pună. Cum alt risc major asumat de tânărul autor este faptul că el nu expune, ci se expune. Fie prin mărturie indirectă - cu păreri personale asupra unor lucruri extrem de fine - fie chiar prin mărturia personală - este cazul epilogului (cel puţin). Se vor auzi suficiente glasuri care-l vor judeca exact pentru transparenţa aceasta aproape mortală, într-o lume a opacităţii nervoase. Sentimentalul Danion Vasile crede că se mai poate schimba ceva din marasmul în care ne şade vestirea.

Mic ghid pentru sănătatea trupească şi sufletească a familiei, Cartea nunţii te pune măcar pe gânduri...

P. Constantin Necula

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes