Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

In memoriam Părintele Teofil Părăian. Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu

In memoriam Părintele Teofil Părăian. Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu

Rezumat:

Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu cuprinde două părţi: în prima sunt cuprinse patru interviuri cu Părintelui Teofil Părăian despre concluziile de viaţa duhovnicească ale sfinţiei sale. Partea a doua cuprinde mărturiile celor care l-au cunoscut pe Părintele Teofil şi care şi-au exprimat gândurile şi simţămintele la împlinirea vârstei de 80 de ani – în luna martie a acestui an – dar şi la slujba înmormântării Părintelui din data de 31 noiembrie 2009.

Autor(i) Sabin Vodă, Pr.
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 250
Limba Română
Cod Produs REI-201206211908
15,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Monahism : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : Biografii :

Descriere Detaliată

Cartea are ataşat şi un CD în format mp3 ce cuprinde transcrierea tuturor interviurilor şi mărturiilor din carte. Acesta este cea de-a doua carte a Părintelui Teofil Părăian care are şi CD, prima fiind „Fereşte-te de rău şi fă bine”, apărută anul trecut tot la editura Reîntregirea.
Prefaţa cărţii este scrisă de Părintele Petru Ioan Ilea din Cluj-Napoca care scrie: „Am lucrat cu bucurie la apariţia acestei noi cărţi a regretatului nostru părinte arhimandrit Teofil Părăian, carte pe care dânsul a intitulat-o „Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu”. Nu am făcut altceva decât să „filtrez” cu atenţie interviurile părintelui pe de o parte, iar pe de altă parte mărturiile celor care l-au cunoscut pe părintele şi care au avut un cuvânt de spus despre el.”

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes