Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Părintele Arsenie Papacioc. O clipă inima mi se făcuse cer

Mai multe imagini

Părintele Arsenie Papacioc. O clipă inima mi se făcuse cer

Rezumat:

O clipă inima mi se făcuse cer este o ediţie jubiliară ce anticipează 100 de ani de la naşterea părintelui Arsenie Papacioc (13 august 1914) şi reprezintă opera integrală a autorului. Sunt adăugate numeroase repere autobiografice, iar după lecturare putem avea certitudinea că avem în faţă viaţa şi învăţăturile părintelui Arsenie Papacioc.

Autor(i) Benedict Stancu, Ierom.
Editura Elena
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 446
Limba Română
Dimensiuni (mm) 170 x 240 x 20
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.6700
Cod Produs ELE-9786069302408
39,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Povățuiri Duhovnicești : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : Biografii :

Descriere Detaliată

Cititorul descoperă, pe parcursul lecturării, valoarea discernământului duhovnicesc, recomandat de părintele Arsenie preoţilor duhovnici, pentru a putea ţine echilibrul între asprime şi blândeţe privind canonisirea credincioşilor (întreruperea de sarcină, adulterul şi apostazia, etc), gândirea contextuală a părintelui, în antiteză cu alţi duhovnici, privind raportarea omului contemporan faţă de actele biometrice, rolul deosebit al femeii în familie, educaţie şi biserică, privitul la televizor, mersul la plajă.

Om al jertfei, părintele mărturiseşte că suferinţa este un dar al lui Dumnezeu, iar refuzul ei este cauza deznădejdii şi a depresiei din zilele noastre.

Ieromonah Benedict Stancu

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes