Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Povestiri pentru copii, vol. 3

Mai multe imagini

Povestiri pentru copii, vol. 3

Rezumat:

Al treilea volum din seria Povestiri pentru copii,  despre smerenie, răbdare şi ascultare, învăţături extrase din vieţi de Sfinţi şi Mucenici. O colecţie de povestiri ale părintelui Ilie Cleopa, adaptate pentru a fi uşor înţelese de copii, dar şi de cei maturi.

Autor(i) Ilie Cleopa, Arhimandrit
Colectie Povestiri pentru copii
Editura Man. Sihastria Neamt
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 104
Limba Română
Dimensiuni (mm) 135 x 200 x 6
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.0930
Cod Produs SIHNT-9789737897626
4,40 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți pentru Copii :

Descriere Detaliată

"Dumnezeu este atotştiutor şi cunoscător al inimilor noastre. El ne ştie înainte de a ne naşte. El cunoaşte şi vede cugetele minţii şi inimii fiecăruia dintre noi. De la Botez şi până în clipa morţii, îngerii noştri păzitori scriu faptele şi gândurile noastre bune şi rele. Ei ne numără paşii pe care-i facem la Biserică, la pocăinţă, la cercetarea bolnavilor sau la săvârşirea faptelor rele. Iar în ceasul morţii, îngerii noştri păzitori ne însoţesc, împreună cu faptele noastre bune şi rele, până la scaunul judecăţii, în faţa Dreptului judecător, Iisus Hristos.

Ştiinţa cea atotcuprinzătoare şi fără de margine a lui Dumnezeu priveşte spre toate inimile oamenilor şi, dacă vede o inimă înfrântă şi zdrobită pentru ceea ce a greşit înaintea Lui, nu o pedepseşte, ci cu mila şi cu darul Său o luminează şi o povăţuieşte la calea mântuirii. Căci ştim din Dumnezeiasca Scriptură că Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar celor smeriţi le dă har." - Părintele Ilie Cleopa

Cuprins:

Sfântul Mare Mucenic  Eustatie Plachida
Cei şapte tineri din Efes

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes