Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți de Rugăciuni

Cărți ce se folosesc de către mireni sau monahi pentru pravila zilnică sau de peste an, sau pentru alte diverse trebuințe.

3 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Rugăciuni pentru copii
2,00 RON
Stoc epuizat
Cartea vă propune rugăciuni necesare pentru diferite momente din viaţă şi câteva explicaţii care, cu siguranţă, vă vor fi tuturor de real folos duhovnicesc. Este indicată şi în calitate de material didactic pentru orele de Religie în şcoală. Citește detalii...
Rugaciunile familiei
2,00 RON
Stoc epuizat

Rugăciunile incluse în lucrare se fac pentru toţi membrii familiei, chiar şi pentru membrii familiei spirituale: naş, fin de cununie, fin de botez etc. Fără de rugăciune familia e o casă fără acoperiş, fără apărare.

Citește detalii...
Carte de rugăciuni pentru copii şi părinţi
2,50 RON
Cumpara
Cartea de faţă pune la dispoziţia celor mici şi celor mari rugăciuni necesare pentru diferite momente din viaţă, care, cu siguranţă, le vor fi tuturor de real folos duhovnicesc. Citește detalii...

3 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator