Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți de Rugăciuni

Cărți ce se folosesc de către mireni sau monahi pentru pravila zilnică sau de peste an, sau pentru alte diverse trebuințe.

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Rugăciuni din credința ortodoxă, culese din manuscrise și din cărți vechi
5,90 RON
Stoc epuizat

…de fapt ce este rugăciunea?

Rugăciunea este legătura omului cu Dumnezeu. Cine se roagă vorbește cu Acesta, cu sfinții, cu îngerii, cu Maica Domnului. Rugăciunea este fapta cea mai mare a lumii, căci ea este cauza tuturor bunatăților.

Rugăciunea este arma omului, sabia Sfântului Duh, călăuza, soldatul de lângă om, este cel care se luptă alături de el cu diavolul, este însoțitor. Rugăciunea este ajutorul care rămane omului și după moarte.

Când ne rugăm lui Dumnezeu, când dialogăm cu El, când îi spunem păsurile noastre și îl rugăm să ne ajute în necazurile noastre, se cuvine să lepădăm din minte toată grija cea lumească, așa cum se cântă in biserică imnul heruvimilor, în timpul ieșirii cu Sfintele Daruri…

Să nu ne rugăm numai cu buzele, iar mintea să fie departe de cuvintele rugăciunii…

…sfântul Marcu Ascetul spune: „când îți aduci aminte de Dumnezeu, înmulțește rugăciunea, ca atunci cand Îl vei uita, Domnul să-și aducă aminte de tine…”

Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator