Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Omul cununa creației. Viața biologică și viața duhovnicească

Mai multe imagini

Omul cununa creației. Viața biologică și viața duhovnicească

Rezumat: Omul Cununa Creaţiei – este o carte unică în peisajul ortodox actual, autorii prezentând cu deosebită erudiţie datele cosmologice ştiinţifice şi teologice într-o desfăşurare deopotrivă analitică şi sintetică.
Autor(i) Ganțolea Eugen, Pr. Ranga Horia Ioan
Editura Universității „Lucian Blaga”, Sibiu
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 398
Limba Română
Dimensiuni (mm) 162 x 235 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.5320
Cod Produs BLA-9786061201365
32,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cele 7 Sfinte Taine : : Teologie Contemporană : : Lucrări Științifice :

Descriere Detaliată

Sfântul Ioan Damaschin, ultimul Sfânt Părinte al epocii patristice, vorbeşte în secolul al VIII-lea despre un Univers sferic închis şi mărginit de Dumnezeu, aflat în mişcare de expansiune, în celebra sa Dogmatică afirmând că „toţi care au spus că cerul este sferic susţin că el se depărtează în chip egal de la Pământ şi în sus şi în lături şi în jos“, căci numai „Dumnezeirea este nemişcată, mişcând toate“ prin lucrarea Sa, iar „cerul este totalitatea zidirilor văzute şi nevăzute [...] şi spunem că la facerea universului am primit şi facerea cerului, despre care filosofii păgâni, însuşindu-şi învăţătura lui Moise, spun că este o sferă“.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes