Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Despre cum s-a facut papa pe sine imparat si dumnezeu

Mai multe imagini

Despre cum s-a facut papa pe sine imparat si dumnezeu

Rezumat: Papismul ieri si azi – Despre cum s-a facut papa pe sine imparat si dumnezeu, instaurand prima forma de totalitarism din Europa
Autor(i) Sfanta Manastire Paraklitu
Editura Schitul Lacu - Sfantul Munte Athos
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 48
Limba Română
Dimensiuni (mm) 145x205x3
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.0800
Cod Produs MPK-PAPISM
2,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți :

Descriere Detaliată

In doar cateva zeci de pagini, cartea „Papismul ieri si azi”, editata recent de eruditii si foarte misionarii parinti de la Sfanta Manastire Paraklitu – Grecia, ne descopera cauzele pentru care papalitatea s-a instrainat de Biserica lui Hristos, alegand puterea lumeasca in locul harului si slavei dumnezeiesti. Lucrarea are meritul de a fi redactata intr-un limbaj pe inteles si intr-un duh foarte echilibrat, urmarind marturisirea adevarului cu dragoste, „sine ira et studio”. Cuvintele noastre sunt de prisos in fata dovezilor istorice, a cuvantului Sfintilor Parinti si, indeobste, al Sfintelor Sinoade ale Bisericii. Vom reproduce in cele ce urmeaza un fragment semnificativ din aceasta carte, care apare in limba romana in traducerea parintelui ieroschim. Stefan Nutescu, recomandand-o cu caldura oricarui crestin dreptslavitor. (citat)

In doar cateva zeci de pagini, cartea „Papismul ieri si azi”, editata recent de eruditii si foarte misionarii parinti de la Sfanta Manastire Paraklitu – Grecia, ne descopera cauzele pentru care papalitatea s-a instrainat de Biserica lui Hristos, alegand puterea lumeasca in locul harului si slavei dumnezeiesti. Lucrarea are meritul de a fi redactata intr-un limbaj pe inteles si intr-un duh foarte echilibrat, urmarind marturisirea adevarului cu dragoste, „sine ira et studio”. Cuvintele noastre sunt de prisos in fata dovezilor istorice, a cuvantului Sfintilor Parinti si, indeobste, al Sfintelor Sinoade ale Bisericii. Vom reproduce in cele ce urmeaza un fragment semnificativ din aceasta carte, care apare in limba romana in traducerea parintelui ieroschim. Stefan Nutescu, recomandand-o cu caldura oricarui crestin dreptslavitor. Daruind aceasta brosura fratilor nostri, in epoca in care sincretismul si secularizarea au amortit constiinta bisericeasca a celor mai multi dintre noi, ne rugam sa simtim toti datoria si sa constientizarn puterea pe care o avem ca pazitori si aparatori ai Ortodoxiei. Aceasta datorie si aceasta putere sunt invederate de patriarhii Rasaritului In istorica lor Enciclica de la 1848: "Inca la noi, nici Patriarhii, nici Sinoadele nu au putut vreodata sa introduca lucruri noi, caci pazitorul Credintei este insusi trupul Bisericii, adica insusi poporul, care voieste ca vesnic neschimbata sa-i fie Credinta si la fel cu cea a Parintilor lui".

Sfanta Manastire Paraklitu

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.

Parerile celor care au folosit acest produs

  1. Foarte buna brosura! Recenzie scrisa de Marius
    Calitate
    Pret
    Valoare

    Intr-adevar utila aceasta cartulie! O voi da cu siguranta si altora s-o citeasca. (Publicat pe 12.01.2012)


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes