Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Despre mărginita putere a diavolului, Despre căinţă. Despre necazuri şi biruirea tristeţii

Mai multe imagini

Despre mărginita putere a diavolului, Despre căinţă. Despre necazuri şi biruirea tristeţii

Rezumat: Această lucrare ne pune în faţă pilde biblice de îndelungă-răbdare a relelor pătimiri din pricina răutăţii vrăjmaşului, de încercări pline de chin, la care au fost supuse credinţa şi credincioşia multor drepţi faţă de Dumnezeu.
Autor(i) Sfântul Ioan Gură de Aur
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2005
Nr. Pagini 256
Dimensiuni (mm) 147 x 205 x 11
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2500
Cod Produs IBM-9736160416
16,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

Prin toate scrierile adunate în acest volum, Marele Ioan Gură de Aur ne învaţă un lucru hotărâtor: prin Domnul, prin puterea Sfintei Sale Cruci, prin bucuria biruinţei Sale, am primit şi noi puterea de a-l război, cu îndrăznire şi nădejde de biruire întru Hristos, pe cel care neîncetat caută să ne piardă, fie prin suferinţă simţită, fie prin deznădejde; uneori însă, ruşinoasele noastre înfrângeri nu le mai putem arunca asupra potrivnicului nostru, ci ar trebui să ni le atribuim nouă înşine: trândăviei noastre spirituale, lipsei de priveghere, de seriozitate, de cumpătare, nestatorniciei şi uşurătăţii noastre, îndulcirii vinovate de cele lumeşti, alipirii noastre de patimile cele mai josnice, ca şi fugii noastre disperate de durerea încercărilor, de necazuri, ca şi cum n-am fi auzit spusaApostolului, că numai “prin multe suferinţe trebuie să intrăm în împărăţia lui Dumnezeu” (Fapte 14, 22).

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes