Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Familie și Educație Creștina

Cuvinte de folos și învățături pentru tinerii creștini ortodocși.

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Paradoxul creştin şi cartea tinereţii 
22,50 RON
Cumpara
Această carte se adresează în special tinerilor dar şi formatorilor care lucrează şi se implică în misiunea cu tinerii. Citește detalii...
Adolescența, preludiu la poemul iubirii curate
20,90 RON
Stoc epuizat
O carte despre viața intimă a elevului de liceu în perspectiva educației creștine ortodoxe, ediția a doua. Citește detalii...
Familie, filantropie și etică socială, vol. 1
41,50 RON
Stoc epuizat

Volumul cuprinde referatele simpozionului Familie, Filantropie și Etică Socială. Parteneriatul Stat-Biserică în Asistența Socială, organizat de Facultate de Teologie Ortodoxă din Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia în colaborare cu Centrul de Cercetări Interreligioase și de Psihopedagogie Creștină din Alba Iulia, Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Alba Iulia.

Citește detalii...
Familie, filantropie și etică socială, vol. 2
41,50 RON
Stoc epuizat

Volumul cuprinde referatele simpozionului Familie, Filantropie și Etică Socială. Parteneriatul Stat-Biserică în Asistența Socială, organizat de Facultate de Teologie Ortodoxă din Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia în colaborare cu Centrul de Cercetări Interreligioase și de Psihopedagogie Creștină din Alba Iulia, Filantropia Ortodoxă Alba iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Alba Iulia.

Citește detalii...

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator