Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Familie și Educație Creștina

Cuvinte de folos și învățături pentru tinerii creștini ortodocși.

Produse 37 - 48 din 96

pe pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 8

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Familie, filantropie și etică socială, vol. 2
41,50 RON
Stoc epuizat

Volumul cuprinde referatele simpozionului Familie, Filantropie și Etică Socială. Parteneriatul Stat-Biserică în Asistența Socială, organizat de Facultate de Teologie Ortodoxă din Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia în colaborare cu Centrul de Cercetări Interreligioase și de Psihopedagogie Creștină din Alba Iulia, Filantropia Ortodoxă Alba iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Alba Iulia.

Citește detalii...
Familie, filantropie și etică socială, vol. 1
41,50 RON
Stoc epuizat

Volumul cuprinde referatele simpozionului Familie, Filantropie și Etică Socială. Parteneriatul Stat-Biserică în Asistența Socială, organizat de Facultate de Teologie Ortodoxă din Universitatea 1 Decembrie 1918, Alba Iulia în colaborare cu Centrul de Cercetări Interreligioase și de Psihopedagogie Creștină din Alba Iulia, Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Alba Iulia.

Citește detalii...
Biserica din casa ta
7,90 RON
Stoc epuizat
Pentru mai multe detalii vizualizati cuprinsul din galeria foto. Citește detalii...
Cartea nuntii. Cum sa-mi intemeiez o familie 
13,90 RON
Stoc epuizat
Cartea de fata se adreseaza, in primul rand celor care vor sa isi intemeieze o familie. Citește detalii...
Teologia Ortodoxă despre Divorţ
6,00 RON
Cumpara
Cărticica de faţă cuprinde cuvinte ale Sfântului Ioan Gură de Aur despre divorţ, precum şi cele câteva articole scrise pe această temă şi publicate într-o prestigioasă revistă grecească. Citește detalii...
Cum să educăm ortodox copilul
11,90 RON
Stoc epuizat

Cartea conţine 300 de sfaturi înţelepte pentru părinţi de la sfinţi şi mari duhovnici.

Citește detalii...
Despre Omul Frumos
21,90 RON
Stoc epuizat

Configurarea omului frumos de către Dan Puric are implicat un urcuş spre atitudinea stadiului moral şi religios, nimbat de o smerenie şi umilunţe active, întrucât are de învins vrăjmaşi redutabili: uitarea, oportunismul, laşitatea, slugărnicia, indiferenţa, sfidarea valorilor autentice, zeflemeaua şi ateismul. - Gheorghe Ceauşu

Citește detalii...
Rugăciunea lui Iisus. Întrebări şi răspunsuri
16,90 RON
Stoc epuizat
Această carte este un dialog cu Părintele Ioan de la Rarău în legătură cu practicarea Rugăciunii lui Iisus de către toți începătorii păcătoși. Citește detalii...
Lupta între carne şi duh
8,90 RON
Stoc epuizat
„Prefata:

1. In aceasta carte este infatisata, in primul rand, Sfanta Scriptura, apoi invatatura Sfantului Ioan Gura de Aur si, in cele din urma, sunt prezentate cugetari pentru oamenii de rand.

2. Cugetari nu intalnim la fiecare capitol, deoarece sunt si alte capitole cu teme asemanatoare si, de aceea, cititorul poate merge la ceea ce s-a scris la celelalte teme.

3. Aici nu sunt cercetate patimile care sunt odioase pentru toti oamenii, cum ar fi: omorul, jaful, talharia, silnicia, preacurvia, desfranarea si celelalte asemenea lor, deoarece toti le socotesc ca fiind patimi foarte mari, ci sunt cercetate numai acele patimi pe care oamenii, indeosebi cei ai veacului acestuia, fie le socotesc foarte mici, fie nu le socotesc nicidecum patimi, dar care nu mai outin decat cele enumerate mai sus impiedica mantuirea si sunt pricinile altor nenoriciri grele, cum ar fi: rautatea, invidia, lacomia, iubirea de argint, vorbirea de rau, precum se va putea vedea mai jos.

4. Aici se arata in ce consta datoria crestina, comuna si reciproca, ce pretinde de la noi credinta, nadejde si dragoste; de asemenea, sunt infatisate roadele dragostei, adica: mila, impacarea cu aproapele, iertarea greselilor aproapelui, dispretuirea lumii, rabdarea si celelalte.

5. In unele locuri este infatisata doar esenta invataturii Sfantului Ioan Gura de Aur, nu sunt citate cuvintele exacte ale sfantului invatator.

6. Cugetarile sunt infatisate simplu si pe scurt: simplu - spre a le intelege mai bine oamenii de rand si pe scurt - sprea a-l incuraja pe cititor in a le citi mai des.

7. De i se va parea cuiva in vreo cugetare ceva mai colturos, aceluia cu toata inima ii spun ca aici se urmareste folosul, nu desfatarea; mantuirea, nu placerea oamenilor.

8. Iar, daca cineva cu mintea luminata, va gasi ceva vrednic de indreptare, il rog sa atribuie aceasta greseala mintii mele marginite, nu voii mele. Sa te mantuiesti in Hristos, iubite frate! ” Citește detalii...
Taina Nunţii în Biserica Ortodoxă
8,00 RON
Cumpara
Într-o epocă în care se simte nevoia unei misiuni pastorale mai efervescente, pentru transformarea şi aprofundarea credinţei majorităţii creştinilor ortodocşi, este necesară şi imperativă o cateheză liturgică, o explicare punctuală, însă nu foarte tehnică şi pretenţioasă, a slujbelor Bisericii. Citește detalii...
Dragostea fascinantă și nemuritoare
2,50 RON
Stoc epuizat
ÎPS Andrei împarte şi analizează fiecare virtute a dragostei, rezultând astfel o frumoasă pledoarie pentru iubirea curată şi nepătimitoare.
Citește detalii...
Copiii cu nevoi speciale și viața de familie, blestem sau binecuvântare
12,90 RON
Stoc epuizat
O carte despre autism și sindromul down, concepută de părinții unui băiețel cu autism, vine în întâmpinarea oricui, în dorința de a împărtăși tuturor din experiențele trăite, cu exemple din surse documentate, ca unii care înțeleg cel mai bine situația. Citește detalii...

Produse 37 - 48 din 96

pe pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 8

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator