Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Lucrări Științifice

Cărți scrise din perspectivă ortodoxă despre tehnologie, medicină, psihologie etc.

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Sănătate din pomul Domnului, vol.1 : Arbori autohtoni şi exotici cu proprietăţi medicinale
41,00 RON
Cumpara

Cuprinde o serie de tratamente naturiste propuse de autori, tratamente ce pot fi preparate folosind produsele arborilor autohtoni şi exotici, precum bradul, salcâmul, salcia, mărul, dudul, sau chiar lămâiul, portocalul, eucaliptul, etc.

Citește detalii...
Credința și mărturisirea ei
41,00 RON
Cumpara
Avându-i drept coordonatori pe Părintele profesor Petre Semen şi Părintele diacon Liviu Petcu, această lucrare complexă abordează subiecte de referinţă pentru teologia credală: geneza crezului ortodox, aspecte filologice fundamentale (e.g. homoousios), precizarea învăţăturii de credinţă şi mărturisirea ei (aşa cum a fost transmisă de Mântuitorul Hristos, Sfinţii Apostoli şi Sfinţii Părinţi), apologia credinţei, credinţă şi cunoaştere, puterea credinţei, tradiţie şi înnoire în dreapta credinţă, învăţături dogmatice axate pe Crezul ortodox dezbătute la Sinoadele Ecumenice. Citește detalii...
Tratamentele naturiste în serviciul sănătății
40,00 RON
Cumpara
Lucrarea de față oferă cititorului remedii pe bază de plante, accesibile oricui, pentru diferite boli. Aceste tratamente propuse de autor nu aparţin doar medicinii populare, ci au un temeinic suport ştiinţific, ca urmare a cercetărilor minuţioase de laborator şi clinică. Citește detalii...
Vieţile celor care au zidit mănăstirile athonite
18,00 RON
Cumpara

Cartea prezintă atât vieţile, cât şi minunile pe care părinţii îmbunătăţiţi ai Athosului le-au săvârşit în timpul vieţii şi după moarte. "Vieţile celor care au zidit mănăstirile athonite" are o bibliografie bogată şi două sute de note bibliografice, ceea ce demonstrează că nu este doar o lucrare aghiografică de popularizare a credinţei, ci una de specialitate, care poate fi citită de orice creştin iubitor al credinţei autentice.

Citește detalii...

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator