Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Istorioare moral - religioase

Mai multe imagini

Istorioare moral - religioase

Rezumat: Lucrarea de faţă cuprinde 135 istorioare, bine înțelese și puse la inimă, prin care sufletele noastre se vor îmbogăți și vor spori în credință, nădejde, dragoste, milostenie cinste, adevăr, dreptate, evlavie, bunătate, modestie, cumpătare şi recunoștință.
Autor(i) Valeriu Dobrescu, Pr.
Editura Icona
An Aparitie 2012
Nr. Pagini 148
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 10
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1560
Cod Produs ICO-9786069312421
5,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Poezie și Proză :

Descriere Detaliată

Un om avu într-o noapte acest vis: Se făcea că mergea împreună cu Dumnezeu pe malul nisipos al unui râu. În acest timp, pe cer apăreau scene mai importante din viaţa lui. La fiecare scenă se observau în nisip două perechi de urme: urma paşilor lui şi urma paşilor lui Dumnezeu. Când ultima scenă din viaţa lui s-a perindat prin faţa ochilor, el a privit la urma paşilor de pe nisip. A observat, cu mirare, că de multe ori pe drumul vieţii lui era numai un rând de urme şi acest fapt s-a întâmplat în vremurile cele mai triste şi grele din viaţa lui. Asta l-a pus pe gânduri şi L-a întrebat pe Dumnezeu:
- Doamne, mi-ai făgăduit că, din momentul în care mă decid să Te urmez, Tu vei fi alături de mine în tot cursul vieţii mele. Dar am observat că, în momentele cele mai grele din viaţa mea, pe nisip era numai un singur rând de urme. Nu înţeleg, de ce? Tocmai când am avut mai mare nevoie de ajutorul Tău, Tu m-ai părăsit.
Dumnezeu a răspuns cu blânda Sa bunătate:
- Dragul meu, Eu te iubesc mereu şi niciodată nu te voi părăsi. În vremurile tale cele grele, de încercări şi de suferinţe, se vede pe nisip numai o singură pereche de paşi, deoarece atunci Eu te luam în braţe sau în cârcă şi te căram pe drumul vieţii tale.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes