Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Poezie și Proză

Cărți de beletristică Ortodoxă.

7 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Puterea farmecelor, a vrăjilor și lucrările demonilor 
12,00 RON
Stoc epuizat
Cartea părintelui Ioan vede lumina tiparului într-un moment de mare derută spirituală pentru țara noastră. În tot acest volum, inima Părintelui Ioan pulsează sublim pentru apărarea adevăratei credințe în Dumnezeu. Citește detalii...
Dumnezeu nu primește decât Duminica
24,00 RON
Stoc epuizat
Acest roman tulburător dovedeşte, dacă mai era nevoie, că preotul Virgil Gheorghiu este „poetul lui Hristos şi al României” şi că niciodată nu a fost despărţit de România: „iar dacă într-o zi mă voi întoarce în România, mă întorc acolo unde sunt rădăcinile mele şi nu mă mai mişc (…), dacă nu pe pământ, atunci în cerul românesc – acolo cu certitudine”. Publicarea acestei traduceri, cu siguranţă, îl aduce pe Virgil Gheorghiu mai aproape de neamul său şi de pământul pe care l-a iubit atât de mult şi pe care l-a cântat în toate lucrările sale.
Citește detalii...
Poezii
11,50 RON
Stoc epuizat

Cartea de față tălmăcește, într-un mod propriu, ființa neliniștită a unui poet pentru care timpul n-a mai avut răbdare. De o sinceritate și de o tristețe cutremurătoare, dezvăluirile inițiale par să fie un portret al unei ființe care traversează stări de criză suprapuse, aproape de capătul de cale pe această lume.

Citește detalii...
Lupta cu îngerii
13,00 RON
Cumpara

Cartea lui Radu Petric este un roman despre suferinţă, iertare şi nădejde.

Citește detalii...
Psalmii lui Solomon
9,00 RON
Stoc epuizat

Psalmii lui Solomon cuprind optsprezece cântări sau imne religioase. Textul grecesc al acestei culegeri de psalmi a fost publicat prima dată, în 1626, de La Cerda. El a fost apoi reeditat de mai multe ori. Textul critic al versiunii greceşti a fost publicat de O. van Gebhardt, la Leipzig, în anul 1895. O versiune siriacă a acestor “psalmi” a fost publicată mai târziu, de J. Rendel Haris, la Cambridge în 1909. La Editura Reîntregirea apare traducerea împreună cu un studiu introductiv al Pr. conf. univ. dr. Remus Onişor, o ediţie critică, menită să aducă în actualitate problema apocrifei "Psalmilor lui Solomon", concentrată în special pe probleme politice, sociale şi spirituale pe care Mântuitorul Iisus Hristos, în toată misiunea Sa, le respinge.

Citește detalii...
O istorie a Literaturii Române Contemporane în interviuri, vol. 2
14,50 RON
Cumpara
O istorie a literaturii române în interviuri: iata o idee ingenioasă și provocatoare. Volumul va constitui o surpriză alarmantă pentru defetiști, căci se va observa numaidecât că lumea literară de sub comunism e populată de ființe vii și multe spirite literare; o lume deloc uniformă și în care nu se vorbea doar limba de lemn. Citește detalii...

7 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator