Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Predici și Omilii

Cărți cu predici la duminicile sau sărbătorile de peste an, cuvântări și omilii.

5 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Bolile sufleteşti şi vindecarea lor în scrierile Sfântului Ioan Gură de Aur
14,50 RON
Stoc epuizat

Autorul încearcă prin opera de faţă să radiografieze pe cât posibil concepţia Sfantului Ioan Gură de Aur asupra omului şi a lumii, care este una şi aceeaşi cu poziţia şi perspectiva dintotdeauna a Bisericii.

Citește detalii...
Sfantul Nectarie de Eghina, Zece cuvantari la Postul Mare
12,50 RON
Cumpara
Omul creat după chipul lui Dumnezeu este în aşa fel plăsmuit încât, în calitatea lui de fiinţă inteligentă şi de sine stătătoare, să Îl închipuie pe Dumnezeu pe pământ, să facă voia Lui care este scrisă în inimă şi să-şi facă din această lege voie proprie. Citește detalii...
Sfantul Nectarie din Egina, facatorul de minuni. Viata, invataturi, predici, scrisori 
16,00 RON
Cumpara
Cititorul va afla în aceasta monografie scrierile pastorale ale Sfântului Nectarie catre ucenicele si fiicele sale duhovnicesti de la Manastirea Sfânta Treime din Egina, precum si alte scrisori, fragmente de predici si de scrieri, aparute pentru prima data în limba româna. Citește detalii...
Scrieri ascetice
7,90 RON
Cumpara

Stea luminoasă pe cerul sfinţeniei ruse și universale, stareţul Nil Sorski este un autor duhovnicesc ce nu poate lipsi din biblioteca celor interesaţi de spiritualitatea ortodoxă. Părinte al monahilor și călugăr isihast, Sfântul Nil a fost un iscusit povăţuitor de suflete, prin viaţa și opera sa. Scrierile ascetice ne pun în mâini o comoară a literaturii duhovnicești, prin sintetizarea învăţăturii patristice despre viaţa în Hristos, prin descrierea etapelor acţiunii păcatului în om, prin oferirea unor mijloace practice în lupta cu patimile și, mai ales, prin plasarea în centrul nevoinţei monahale a trezviei și a rugăciunii minţii. Autorul impresionează prin smerenie și discernământ, virtuţi care răzbat pe parcursul întregii sale opere.

Citește detalii...
Predici
31,90 RON
Stoc epuizat
Pentru mai multe detalii vizualizati cuprinsul din galeria foto. Citește detalii...

5 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator