Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Teologia Bolii

Mai multe imagini

Teologia Bolii

Rezumat: Jean-Claude Larchet, ortodox din Franta, doctor in litere si stiinte umane si profeor de filosofie, este, mai ales, un neegalat cercetator si cunoscator al scrierilor Sfintilor Parinti. In aceasta carte el redescopera o perspectiva asupra sanatatii, a bolii si a vindecarii pe care lumea secularizata in care traim a pierdut-o cu totul din vedere.
Autor(i) Jean-Claude Larchet
Editura Oastea Domnului
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 174
Limba Română
Dimensiuni (mm) 125 x 191 x 9
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1650
Cod Produs OAS-9737100417
12,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Teologie Contemporană : : Lucrări Științifice :

Descriere Detaliată

Semnul Sfintei Cruci apare, de asemenea, ca un mijloc traditional de tamaduire. In afara de faptul ca si el cheama si pune in lucrare energia Sfintei Treimi, el este semnul puternic al biruintei lui Hristos asupra mortii si stricaciunii, asupra pacatului si a puterii diavolului si a demonilor si, prin urmare, asupra bolii care este legata de acestea. Puterea terapeutica a Crucii este clar semnalata de Biserica Ortodoxa la slujbele sarbatorii Inaltarii Sfintei Cruci, cand o numeste de mai multe ori "doctorul bolnavilor" si cand evoca una dintre prefigurarile ei vechi-testamentare: sarpele de arama pus de Moise pe un stalp, si care a fost un remediu dat de Dumnezeu celor ce fusesera muscati de serpi.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes