Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Scrieri Patristice și Post Patristice

Scrieri având ca autori pe Sfinții Părinți ai Bisericii Ortodoxe, atât de la începuturile Creștinismului cât și din vremurile noastre.

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Lupta pentru credinţă
7,90 RON
Cumpara

Acest al patrulea volum din seria "Comori ale spiritualităţii ortodoxe sârbeşti" este în esenţă o antologie - o colecţie de felurite scrieri ale episcopului Nicolae Velimirovici şi ale arhimandritului Justin Popovici. Cei care citesc aceste pagini cu ochii duhovniceşti ai sufletului lor, aşa cum ar fi procedat Sf. Sava, vor descoperi comori ascunse - răspunsuri preţioase şi de nepreţuit la întrebările cruciale, ultime despre viaţă şi moarte, despre adevăr şi minciună, despre ceea ce are importanţă în viaţă şi despre ceea ce este molipsitor. La finalul acestui volum se află un "Glosar", care explică sensul cuvintelor străine, precum şi feluriţi termeni teologici şi filosofici cu care cititorul poate că nu este obişnuit.

Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator