Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Scrieri Patristice și Post Patristice

Scrieri având ca autori pe Sfinții Părinți ai Bisericii Ortodoxe, atât de la începuturile Creștinismului cât și din vremurile noastre.

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Războiul nevăzut - Ediţia Sfântului Teofan Zăvorâtul
11,90 RON
Stoc epuizat
Ediţia cunoscutei cărţi a Sf. Nicodim Aghioritul, tradusă din limba rusă de Sf. Teofan Zăvorâtul. Este o traducere liberă, reinterpretată, înlocuind practic capitolele despre rugăciune, care conţineau meditaţii de inspiraţie apuseană, cu alte capitole scrise de el însuşi, pe baza bogatei sale experienţe, în care expunea învăţătura ortodoxă despre rugăciunea inimii. Este o variantă mai usor de înţeles pentru omul de rând, îmbogăţită cu propriile sale cunoştinţe, curăţită de posibile pietre de poticnire şi capabilă să îl călăuzească pe cititor spre dobândirea rugăciunii neîncetate. Citește detalii...
Set 'Ne vorbește Părintele Arsenie' - 3 volume
15,90 RON
Stoc epuizat

Beneficiază de reducerea de 10% la achiziționarea setului complet "Ne vorbește părintele Arsenie". Astfel, în loc să plătiți 18 lei sau mai mult, cumpărându-le separat din alte librării, plătiți doar 15.9 lei achiziționând setul complet "Ne vorbește Părintele Arsenie".

Citește detalii...
Patericul Românesc, vol. I, ediția a VI-a
44,90 RON
Stoc epuizat

Patericul românesc vine să umple un mare gol în literatura duhovnicească românească, care nu se ocupase îndeajuns de chipurile de sfințenie ce au odrăslit aici, precum se îndeletniciseră cronicarii altor neamuri cu propriii lor sfinți și cuvioși. Întâmpinat cu mult entuziasm din partea cititorilor, Patericul a avut un mare succes, nu doar în România, și a contribuit nu puțin la popularizarea smerișilor nevoitori de pe meleagurile patriei noastre.

Citește detalii...
Ne vorbeşte părintele Arsenie, vol. 3
5,90 RON
Stoc epuizat
În acest al treilea volum, aflat la cea de-a doua ediție, Părintele Arsenie Papacioc vorbește despre taina iubirii, călugărie, Sfintele Taine, Ortodoxie și secte, despre intelectualii de azi, bucuria duhovnicească, rugăciune, post. De asemenea, ne vorbește despre Antihrist, iar la final se poate citi un mesaj înregistrat al Părintelui Arsenie către Părintele Cleopa. Citește detalii...

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator