Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

2 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Îndeletnicire despre buna murire
7,90 RON
Cumpara
Întâmpinare sau răspuns către cel ce a întrebat cum ar putea cineva aştepta moartea bărbăteşte şi cu bun suflet, ori venind asupra sa, ori asupra altor casnici şi prieteni. Citește detalii...
Trepte către cer
6,00 RON
Stoc epuizat
În cunoașterea lui Dumnezeu, există un progres infinit.

De aceea numărul treptelor și timpul urcușului sunt diferite pentru fiecare om. Calea către Cer ne este însă deschisă, și Dumnezeu ne cheamă pe fiecare să ne înălțam, să ajungem cât mai aproape de Ființa Sa divină. în eforturile noastre, El este mereu alături de noi, chiar și în încercările vieții pe care le socotim nedrepte uneori. Și chiar dacă nu întotdeauna prezența Sa este vizibilă, El este mereu cu noi prin sfinții săi, prin îngeri."


"A urca este deci esența vieții duhovnicești, a trăirii tot mai intense "în duh". Viața, în speță, este ea însăși un urcuș continuu. Cerul este accesibil tuturor, însă este îndepărtat, pteum accede la el numai exercitându-ne "voința cea bună". Treptele către El sunt tot atâtea etape ale purificării noastre interioare, sunt tot atâtea momente de luptă și de bătălii câștigate sau pierdute. Nimic din ceea ce devine peren nu este însă ușor de dobândit. Mihaela Bacali Citește detalii...

2 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator