Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Tâlcuiri şi Cateheze - Tâlcuiri la Sfintele Slujbe, Volumul II
17,90 RON
Stoc epuizat
„Liturghia noastră, dragii mei, este o logodnă cu Hristos, o nuntă. Ne duce în împărăţia Lui. Apoi vom ieşi din nou ca să mergem la casa noastră cu patimile noastre, cu păcatele noastre, cu mizeriile noastre. N-are nici o importanţă! Vom merge iarăşi la Liturghie, Îl vom răpi iarăşi pe Hristos, ne va îndumnezei din nou. Şi astfel, printr-o luptă continuă, printr-o călătorie continuă, înainte fiind preotul, iar înapoia lui noi, vom ajunge în împărăţia cerurilor. Mergem la Liturghie cu acest dor? Atunci ne-am asigurat împărăţia cerurilor”. Arhim. Emilianos Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator