Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Să ne cunoaștem credința
8,90 RON
Stoc epuizat
Iisus Hristos se naște în anul 750 de la întemeierea Romei, anul 4 î.e.n., anul 5508 de la Adam, anul 1 al erei creștine, în 25 decembrie și împarte istoria în două, trăiește până în anul 34, Vineri orele 15, luna aprilie (Nissan) 14, când moare. Avem date sigure că Iisus Hristos a trăit 33 de ani, 3 luni și 20 de zile. Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator