Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Părintele Arsenie Boca, Obiectivul Bratu
12,90 RON
Stoc epuizat
Cititorii care se hrănesc cu fantasme vor fi stânjeniţi, probabil, de conţinutul documentelor publicate în acest volum, însă ele vor constitui pentru mulţi un bun prilej de a descoperi un om autentic, un om cu adevarăt viu. Cartea cuprinde câteva pagini din dosarele aflate în arhiva Consilului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Părintele Arsenie era urmărit zi de zi de Securitate, orice fapt minor era notat până şi o găleată sau locul pe care îl ocupa în tramvai atrăgeau atenţia… Zâmbesc, dar cam aşa stăteau lucrurile. ,,Bratu” cum i se spunea părintelui a fost închis de câteva ori şi supus interogatoriului. Mai multe nu spun cred că trebuie citite aceste rânduri pentru a vedea ce şi cum. Lectură plăcută! Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator