Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane
8,75 RON
Stoc epuizat
Se doreste, asadar, ca acasta carte sa sprijine preotii, duhovnicii, studentii in teologie, dar si ierarhii Bisericii noastre, adica cei care vor raspunde cu propria viata de mantuirea sau pierderea sufletelor incredintate spre pastorire, spre a nu da loc unor interpretari facile asupra problemei, interpretari cauzate, desigur, de lipsa completa in Romania... Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator