Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Copiii cu nevoi speciale și viața de familie, blestem sau binecuvântare
12,90 RON
Stoc epuizat
O carte despre autism și sindromul down, concepută de părinții unui băiețel cu autism, vine în întâmpinarea oricui, în dorința de a împărtăși tuturor din experiențele trăite, cu exemple din surse documentate, ca unii care înțeleg cel mai bine situația. Citește detalii...
Lupta pentru credinţă
7,90 RON
Cumpara

Acest al patrulea volum din seria "Comori ale spiritualităţii ortodoxe sârbeşti" este în esenţă o antologie - o colecţie de felurite scrieri ale episcopului Nicolae Velimirovici şi ale arhimandritului Justin Popovici. Cei care citesc aceste pagini cu ochii duhovniceşti ai sufletului lor, aşa cum ar fi procedat Sf. Sava, vor descoperi comori ascunse - răspunsuri preţioase şi de nepreţuit la întrebările cruciale, ultime despre viaţă şi moarte, despre adevăr şi minciună, despre ceea ce are importanţă în viaţă şi despre ceea ce este molipsitor. La finalul acestui volum se află un "Glosar", care explică sensul cuvintelor străine, precum şi feluriţi termeni teologici şi filosofici cu care cititorul poate că nu este obişnuit.

Citește detalii...
Altă creștere - Școala muncii
14,90 RON
Stoc epuizat
„Munca nu este o marfă, ci o funcție a omului, ca și respirația, circulația și alte activități organice. Animalele nu muncesc, ci se mișcă după instinct. Omul sălbatic muncește, ajutat de câteva unelte, însă numai pentru hrană și alte nevoi ale traiului fizic. Abia cînd crește civilizația, omul începe a munci cu adevărat, iar munca lui sporește odată cu civilizația și cultura.” Citește detalii...

4 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator