Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Îndemn la simplitate: mărturisiri pentru un om nou
16,25 RON
Stoc epuizat

Îndemn la simplitate reia un text publicat în 1941. Este o culegere de mici reflecții pe teme morale și filosofice, rod al anilor de meditație în singurătate sau recluziune. Pentru cititorul de astăzi, aceste însemnări deschid o fereastră către un mod de gândire a cărei purități este în mare parte pierdută.

Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator