Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cărți

În categoria Cărți Ortodoxe gasiți scrieri biblice, cărți de rugăciuni, cărți de cult, cărți pentru copii, minuni, jurnale, mărturii, mărturisiri, familie și educație creștină, povățuiri duhovnicești, tâlcuiri și cateheze. De asemenea, găsiți cărți pe diverse teme, precum monahismul, viețile sfinților, poezie și proză, predici și omilii, psihoterapie ortodoxă, scrieri patristice și post patristice, cărți de teologie contemporană, apologetică ortodoxă, despre cele 7 Sfinte Taine, lucrări științifice, manuale și dicționare. Nu în ultimul rând, avem și cărți despre iconografie, cărti de muzica bisericească, istorie, dar și enciclopedii și albume. Comandă acum telefonic sau online!

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator
Căutând Adevărul - de la Turnul de Veghe la Biserica lui Hristos
13,90 RON
Cumpara
Mărturisirea se desfășoară pe două planuri. Prima, ne prezintă parcursul spiritual al lui Nikos, un membru al organizației 'Martorii lui Iehova', născut și crescut în credința iehovistă, care după multe încercări și greutăți se convertește la Ortodoxie. A doua, ne prezintă experiența lui George, coleg de clasă cu Nikos, născut ortodox, devenit membru al Martorilor și apoi reîntors la Ortodoxie. Citește detalii...

1 Produs(e)

pe pagină

Tabel  Listă 

Sorteaza Crescator