Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Catavasier

Mai multe imagini

Catavasier

Rezumat: Catavasierul sau Octoihul mic este o carte liturgică ce cuprinde cântările învierii pe cele opt glasuri din rânduiala slujbelor de duminică, Polieleul şi Mărimurile (Pripelele), Catavasiile praznicelor împărăteşti.
Editura Doxologia
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 384
Limba Română
Dimensiuni (mm) 170 x 238 x 20
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.6580
Cod Produs DOX-9786068117553
44,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Cărți de Cult :

Descriere Detaliată

Apărut pentru prima dată în româneşte, în anul 1724 sub păstorirea mitropolitului Daniil, în tipografia înfiinţată de Antim Ivireanul, la Bucureşti, Catavasierul este folosit în toate bisericile româneşti. Numele de Catavasier este luat de la cântarea Catavasiilor, cântare interpretată la slujba de dimineaţă, a Utreniei. În timpul acestei cântări credincioşii coborau din străni, moment în care preoţii însoţiţi de diaconi tămâiază Sfânta Biserică. Catavasiile sau Canoanele sunt produse ale poeziei religioase creştine, inspirate din cântările poetice ale cărţilor Vechiului şi Noului Testament, reprezentând legătura strânsă între Vechiul şi Noul Testament.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes