Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Chipuri de călugări îmbunătăţiţi, vol. 2

Mai multe imagini

Chipuri de călugări îmbunătăţiţi, vol. 2

Rezumat: În acest volum se continuă publicarea catorva extrase din manuscrisele Părintelui Arhimandrit Ioanichie Bălan, aşa cum au fost ele redactate iniţial, completate cu date din alte manuscrise ale autorului.
Autor(i) Arhimandrit Ioanichie Bălan
Editura Man. Sihastria Neamt
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 385
Limba Română
Dimensiuni (mm) 137 x 200 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3970
Cod Produs SIHNT-9789737897398
16,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Monahism :

Descriere Detaliată

„În cartea de faţă încercăm să recuperăm, în varianta lor originală, vieţile cuvioşilor care au apărut în cele două volume – Chipuri de călugări îmbunătăţiţi din mănăstirile nemţene şi Chipuri de călugări îmbunătăţiţi din mănăstirile româneşti. Într-un prim volum publicăm acele vieţi care au fost omise din Patericul românesc sau care nu au beneficiat de un spaţiu adecvat, urmând ca într-un al doilea volum să publicăm şi vieţile celorlalţi părinţi, în forma din manuscrisele originale.”

„Este de datoria noastră, a celor ce trăim sub acoperământul Bisericii lui Hristos şi în lăcaşurile înălţate de înaintaşii noştri, să vorbim despre viaţa, sfinţenia, înţelepciunea şi nevoinţa duhovnicească a părinţilor şi fraţilor care s-au săvârşit cu râvnă pentru Dumnezeu în aceste sfinte mănăstiri. Este de datoria noastră să le imităm osteneala, să le continuăm rugăciunea, să el înnoim jertfa, să le istorisim viaţa şi să le aprindem o candelă sau măcar o lumânare la căpătâi.”
 Arhim. Ioanichie Bălan

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes