Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Comori duhovniceşti din Sfântul Munte Athos culese din scrisorile şi omiliile Avvei Efrem

Mai multe imagini

Comori duhovniceşti din Sfântul Munte Athos culese din scrisorile şi omiliile Avvei Efrem

Rezumat: Cuvintele Avvei Efrem deschid inima spre rugăciune pentru că ele purced din rugăciune. Este binecunoscut faptul că atunci când un om este simplu şi curat la suflet, atunci când iubeşte cu adevărat, când a gustat darul bunătăţii Domnului, atunci chiar dacă exprimarea sa este deficientă, oricum îşi ajută semenii eficient, cu mult mai mult decât cei ce fac uz de cuvinte alese şi de expresii teologice elegante.
Acest lucru este ca şi cum ai fi dat de un izvor din pădure, care nu este amenajat, dar care îţi oferă apa rece şi proaspătă, care-ţi potoleşte setea.
Este semnificativ faptul că slovele duhovniceşti cuprinse în această carte care sunt rodul privegherilor şi liniştii din Sfântul Munte.
Editura Egumenita
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 385
Limba Română
Dimensiuni (mm) 140 x 203 x 17
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3480
Cod Produs EGU-9737952537
11,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Predici și Omilii : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

CUPRINS Prolog la editia în limba englezã Capitolul I Despre mântuire si rai Capitolul II Despre necazuri, suferinte si osteneli Despre boalã Capitolul III Despre pãcat, pocâintã, întristare duhovniceascã si lacrimi Despre spovedanie si povãtuire duhovniceascã Capitolul IV Despre monahism, feciorie si curãtie Despre lume si familie Capitolul V Despre ascultare, neascultare si tãierea voii Omilii despre ascultare Ascultarea monahalã Ascultarea patristicã Omilie despre constiintã si ascultare Exemple cu privire la ascultare Despre respectul si dragostea fatã de Bãtrâni Capitolul VI Despre aducerea aminte de moarte, iad si Judecata de apoi Capitolul VII Despre patimi Despre rãzboiul trupesc Despre mânie Despre rãzboiul cu demonii Despre lupta duhovniceascã Capitolul VIII Despre lasitate si nepasare Despre tãrie, curaj si lepãdare de sine Capitolul IX Despre osândire Despre tãcere, grãirea în desert si îndrãznealã Capitolul X Despre mândrie, învinuire de sine si smerenie Pasaj dintr-o omilie „Despre smerenie" Capitolul XI Despre dragoste si iertare fatã de frati Capitolul XII Despre încercãri si ispite Capitolul XIII Despre credintã, nãdejde si rãbdare Capitolul XIV Despre gânduri, nãluciri si neatentie Capitolul XV Despre rugãciune si trezvie Despre rugãciunea mintii si a inimii Omilii despre rugãciune Despre trezvie si rugãciunea mintii Arta rugãciunii Despre metoda practicã a rugãciunii mintii Calea spre rugãciunea neîncetata Povete patristice despre rugãciune Antologie a rugãciunii mintii Capitolul XVI Despre contemplatie Capitolul XVII Despre dragostea si smerenia lui Dumnezeu, despre har si despre frica de Dumnezeu Capitolul XVIII Despre dumnezeiasca Liturghie si Sfânta Impãrtãsanie Capitolul XIX Despre cei adormiti

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes