Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cum putem intra în Rai

Mai multe imagini

Cum putem intra în Rai

Rezumat: Cartea cuprinde versuri duhovniceşti scrise de Părintele Cleopa Ilie, care fac referire la diferite aspecte din viaţa credincioşilor, părintele ironizând beţia, fumatul, luxul şi toate celelalte plăceri lumeşti, care ne îndepărtează de Rai.
Autor(i) Părintele Ilie Cleopa
Editura Man. Sihastria Neamt
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 80
Limba Română
Dimensiuni (mm) 135 x 200 x 5
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.0750
Cod Produs SIHNT-9789737897855
4,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Familie și Educație Creștina :

Descriere Detaliată

De voim în rai să fim, Pe Domnul să-L preaslăvim, Porunca să I-o păzim Pe aproapele să-l iubim. Biserica s-o cercetăm, Pe preoţi să-i ascultăm, În Scripturi noi să citim, De eretici să fugim. De rău noi să ne ferim, Fapta bună s-o cinstim, Curat să ne pocăim Şi să ne mărturisim. Pe-nsetaţi să-i adăpăm, Pe bolnavi să îi căutăm, Pe închişi să-i cercetăm, Pe cei goi să-i îmbrăcăm, Fecioria s-o păzim, Curăţia s-o cinstim, Limba să ne-o stăpânim, De rele să nu vorbim. Mintea noastră s-o păzim, La rele să nu gândim, De păcat să ne ferim, Pe Dumnezeu să-L iubim. Iar cine are copilaşi, Frumoşi ca nişte îngeraşi, De ei foarte să grijească, În credinţă să îi crească. Dac-aşa vom vieţui, Noi raiul vom moşteni, În veci ne vom veseli, Pe Domnul vom proslăvi.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes