Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cuvântul Proorocesc și Experiența Harului - 2 CD

Mai multe imagini

Cuvântul Proorocesc și Experiența Harului - 2 CD

Rezumat: CD-urile cuprind conferinţa cu tema „Cuvântul proorocesc şi experienţa harului” şi răspunsurile oferite de Părintele Rafail Noica la întrebările celor prezenţi în sală
Mediu Stocare CD
Continut Audio
Autor(i) Rafail Noica, Pr.
Colectie Seri Duhovnicești
An Aparitie 2010
Studio Radio Reîntregirea
Limba Română
Diametru Disc 12 cm
Dimensiuni (mm) 140 x 123 x 11
Carcasa Plastic
Greutate (kg) 0.1000
Cod Produs REI-201211301821
19,00 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Multimedia : : CD : : Interviuri, Cuvinte de Folos :

Descriere Detaliată

„Cuvântul proorocesc este cuvânt care vine omului de la Dumnezeu. Ar trebui să înţelegem că este datoria noastră, chemarea firii noastre, ca toţi să devenim prooroci. Cuvântul cu precădere proorocesc, poate într-un anume sens culmea proorociei cuvântului dat omului, a fost cuvântul pe care Sfântul Siluan l-a primit: „Ţine-ţi mintea în iad şi nu deznădăjdui!” „Ţine-ţi mintea în iad” este pur şi simplu realismul pe care îl trăim acum fiecare la nivelul nostru. „Nu deznădăjdui” este dumnezeiasca mângâiere prin care înţelegem că orice se întâmplă în viaţa omului, în gândul lui Dumnezeu şi în atotputerea lui Dumnezeu nu este decât o cale spre mântuire.”(Părintele Rafail Noica)

Fiu al marelui filosof român Constantin Noica, părintele Rafail s-a născut în anul 1942. În familie primeşte o educaţie creştină sumară. La vârsta de 13 ani pleacă împreună cu mama şi cu sora lui în Anglia cu scopul primirii unei educaţii mai alese. Vârsta căutărilor se manifestă şi în latura spirituală. Trece pe la mai multe confesiuni creştine şi în cele din urmă se întoarce la ortodoxie în anul 1961. Providenţial îl întâlneşte pe părintele Sofronie Saharov, povăţuitorul duhovnicesc al mănăstirii Essex, din Anglia, care îl tunde în monahism în anul 1965. S-a întors în România în 1993 după 38 de ani, “aidoma slăbănogului din Evanghelie” şi s-a stabilit într-o sihăstrie din Munţii Apuseni. Pe lângă ajutorul cel mai mare şi mai important pe care-l dă lumii prin rugăciune, părintele Rafail Noica îşi împlineşte şi ascultarea de a-i face cunoscuţi neamului său pe duhovnicul său, Părintele Sofronie Saharov şi pe „bunicul” său duhovnicesc, Sfântul Siluan Athonitul, traducând din scrierile acestora.

descrierea

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes