Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Cuviosul Zosima, Sihastru din Siberia

Mai multe imagini

Cuviosul Zosima, Sihastru din Siberia

Rezumat: Descendentul unei familii de negustori şi proprietari de pământuri, dar totodată şi oameni evlavioşi, Zosima nu s-a lăsat ademenit de bogăţii şi de viaţa desfătătoare a plăcerilor. După o scurtă rătăcire tinerească prin hăţişurile vieţii de societate, el a apucat cărarea cea strâmtă a vieţuirii monahale şi a urmat-o cu consecvenţă până la sfârşitul vieţii sale pământeşti. După ce s-a nevoit o vreme în pustiul siberian, dând ascultare voinţei dumnezeieşti, Zosima a întemeiat o mănăstire de călugăriţe. Şi după ce a fost încercat în cuptorul prigoanelor şi al strâmtorărilor, asemenea tuturor slujitorilor adevăraţi ai lui Dumnezeu, a plecat la corturile cereşti în anul 1833, anul în care a adormit şi Sfântul Serafim de Sarov, lăsând cu încredere turma sa cuvântătoare în mâinile proniei Domnului nostru Iisus Hristos şi ale Preacuratei Maicii Sale, Născătoarea de Dumnezeu, Cărora Le-a slujit cu credinţă şi dragoste până la ultima sa suflare.
Autor(i) Egumena Vera Verhovski
Editura Egumenita
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 278
Limba Română
Dimensiuni (mm) 130 x 200 x 14
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2480
Cod Produs EGU-9786065500341
9,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Jurnale, Mărturii, Marturisiri : : Biografii :

Descriere Detaliată

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes