Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Despre credință și Crez

Mai multe imagini

Despre credință și Crez

Rezumat: Volumul este o traducere a scrierii Fericitului Augustin de la sfârşitul secolului al IV-lea. Scrierea a avut la bază o cuvântare solemnă ţinută de către Fericitul Augustin la sinodul de la Hipona, din Nordul Africii, în anul 393.
Autor(i) Augustin, Fericitul
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 90
Limba Română
Dimensiuni (mm) 127 x 205 x 7
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1340
Cod Produs IBM-9789736161513
11,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

"Cartea de faţă este o lucrare consacrată credinţei creştine formulate în Crezul apostolic, foarte popular în Biserica Apuseană. Rostit iniţial în faţa unui sinod al episcopilor din Nordul Africii în anul 393, textul cărţii publicate acum pentru prima dată în limba română este o apărare a credinţei ortodoxe din perspectiva articolelor Crezului apostolic şi precizează în mod concis elementele fundamentale ale doctrinei creştine mărturisite în el".

Fericitul Augustin a trăit în a doua jumătate a secolului al IV-lea şi în prima jumătate a secolului al V-lea şi a trecut la Domnul în anul 430. Este prăznuit Fericitul Augustin împreună cu Ieronim în data de 15 iunie în calendarul ortodox. Deci, el este un Sfânt Părinte al Bisericii Apusene, dar făcea parte din Biserica nedespărţită.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes