Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Despre legea duhovnicească, Despre cei ce-şi închipuie că se îndreptăţesc din fapte

Mai multe imagini

Despre legea duhovnicească, Despre cei ce-şi închipuie că se îndreptăţesc din fapte

Rezumat: Publicăm în primul volum al acestei noi colecţii două scrieri ale Sfântului Marcu Ascetul - Despre legea duhovnicească şi Despre cei ce-şi închipuie că se îndreptăţesc din fapte, la care se adaugă şi Epistola sa către Nicolae monahul - în traducerea vrednicului de pomenire Părinte Profesor Dumitru Stăniloae".
Autor(i) Sfântul Marcu Ascetul
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 106
Limba Română
Dimensiuni (mm) 110 x 198 x 7
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.1170
Cod Produs IBM-9789736161537
11,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Viețile Sfinților : : Povățuiri Duhovnicești : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

"Despre Sfântul Marcu Ascetul s-au păstrat din nefericire foarte puţine date. Se cunoaşte doar că a trăit în a doua jumătate a sec. IV şi prima jumătate a sec. V. După ce a slujit o vreme ca egumen al unei mănăstiri din apropierea Ancyrei, Galatia - Asia Mică (azi Ankara, Turcia), s-a retras în pustie pentru o viaţă de rugăciune deplină. L-a preţuit în chip special pe Sfântul Ioan Gură de Aur, al cărui contemporan a fost. A combătut mari erezii ale acelei vremi - mesalianismul şi nestorianismul. Scrierile sale, având un caracter deopotrivă profund duhovnicesc şi practic, pot reprezenta o călăuză clară, sigură şi concisă a vieţii creştine asumate cu seriozitate şi trăire cu intensitate.

Colecţia "Lumini pentru suflet" urmăreşte ca, prin texte patristice limpezi şi concentrate, să fie un îndrumar duhovnicesc atât în însuşirea credinţei ortodoxe a Bisericii, cât şi întruparea acesteia într-o dreaptă vieţuire, de preaslăvire a lui Dumnezeu şi de iubire faţă de aproapele.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes