Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Despre viaţa în Hristos

Mai multe imagini

Despre viaţa în Hristos

Rezumat: Sfântul Nicolae Cabasila ne învaţă că numai "când cunoaştem în toată deplinătatea Binele şi Frumosul, atunci Îl iubim cu toată căldura şi cu toată puterea ce I se cade"
Autor(i) Sfântul Nicolae Cabasila
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 264
Limba Română
Dimensiuni (mm) 146 x 204 x 12
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2880
Cod Produs IBM-9789736161278
18,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

Printre lucrările duhovniceşti de referinţă legate de „Tainele de iniţiere în viaţa comunităţii bisericeşti”, adică Botezul, Mirungerea şi Euharistia, se află, cu siguranţă, şi cunoscuta carte „Despre viaţa în Hristos” a Sfântului Nicolae Cabasila, informează TRINITAS TV. Cu un ecou important în perioada imediat următoare scrierii, adică în a doua jumătate a secolului al XIV-lea, opera acestui mare isihast bizantin a ajuns, atât în Răsărit, cât şi în Apus, una clasică, prin ea fiind popularizată Teologia Palamită, cea care va deveni nota definitorie a creştinismului ortodox până în zilele noastre. Cei obişnuiţi să-şi petreacă serile în lecturi duhovniceşti, dar şi cei care vor să cunoască mai bine şi în mod autentic sensul eclezial al Sfintelor Taine pot opta pentru această operă de căpătâi a literaturii creştine.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes