Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Deţinutul Profet

Deţinutul Profet

Rezumat:

Deţinutul profet este o care a apărut prin truda măicuţelor de la Diaconeşti. Acestea au primit de la fami­lia părintelui Gheorghe Calciu, după trecerea la Domnul a Părintelui,o cutie în care smeritul părinte Calciu păstrase cu grijă mai multe foi, unele noi, altele îngălbenite de vreme. Uimirea măicuţelor a fost când, cercetându-le, au descoperit o parte din miile de foi pe care Ioan Ianolide le-a scris în taină cu riscuri uriaşe, în anii `80, sub permanenta hărţuire a securităţii. După lecurarea textelor scrise de Ioanolide, s-a recurs la o organizare tematică a acestora, care să confere cititorului o lecturare închegată şi coerentă. Astfel, în această carte sunt cuprinse “referiri la vremurile apocaliptice , la dezastrul erei tehnologice, precum şi la misiunea Bisericii în aceste timpuri.” Mai jos vă redăm câteva extrase din carte spre a vă trezi interesul de a o citi în întregime:


„Confruntarea apocaliptică nu trebuie văzută ca un război propriu zis, deşi are acest aspect, ci ca tentativă de a stăpâni lumea din toate punctele de vedere : spiritual, politic, economic, cultural, social, ştiinţific şi militar. Fiara vrea integral omul şi omenirea, cu toate cele spirituale ale ei, cât şi cu cele materiale, pentru toată viaţa şi pentru eternitate.
Există deci o încleştare apocaliptică pe plan politic, pe plan economic, pe plan artistic, în gândirea filozofică, în formele ştiinţifice, în orânduirile sociale, cât şi în conflictele militare. Biruinţa lui Hristos şi deci a creştinătăţii trebuie să fie deplină în toate laturile şi domeniile vieţii omeneşti.”


„Când forţele satanice ajung să cucerească puterea în lume, ele îşi fac oştiri ca să le apere, legi care să le orgnizeze, ideologii care să le justifice şi chiar religii care să-i înşele pe oameni. Creştinii nu trebuie să lase forţele satanice să cucerească puterea; iar dacă au cucerit-o, ei trebuie să-şi organizeze forţele şi să o învingă în numele lui Hristos. Creştinismul e veghea şi puterea sfântă care răspunde de mântuirea lumii. Şi vai de creştinii ce nu corespund sfintei misiuni ce le este încredinţată, căci Dumnezeu va ridica şi din pietre pe alţi aleşi ai Săi, care să-I zidească Împărăţia.”

Autor(i) Ioan Ianolide
Editura Bonifaciu
An Aparitie 2009
Nr. Pagini 196
Limba Română
Dimensiuni (mm) 120 x 210 x 14
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.2250
Cod Produs BON-9789738857513
12,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Jurnale, Mărturii, Marturisiri :

Descriere Detaliată

Deţinutul profet este o care a apărut prin truda măicuţelor de la Diaconeşti, în care sunt cuprinse "referiri la vremurile apocaliptice , la dezastrul erei tehnologice, precum şi la misiunea Bisericii în aceste timpuri."

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes