Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Dicţionar al Noului Testament

Mai multe imagini

Dicţionar al Noului Testament

Rezumat: Dicţionarul Noului Testament vrea să fie călăuza sau instrumentul de interpretare justă şi de înţelegere corectă a dreptei învăţături, cuprinsă în Sfintele scrieri ale Noului testament - respectiv în expresiile, termenii şi textele menţionate -, ferind pe cititor de înţelegerea greşită sau răstălmăcire - cu voie sau fără voie - a textelor sfinte.
Autor(i) Pr. Dr. Ioan Mircea
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 1995
Nr. Pagini 578
Limba Română
Dimensiuni (mm) 168 x 236 x 25
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.6150
Cod Produs IBM-9739130437
6,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Manuale și Dicționare :

Descriere Detaliată

Acest Dicţionar nu este o concordanţă biblică, în care să se cuprindă toate cuvintele din Noul Testament, ci, mai mult un Dicţionar de probleme, de expresii greu de înţeles şi cuvinte care se pot interpreta, folosind, spre orientare, părerile şi sensul pe care l-au atribuit aghiografii....Dicţionarul Noului Testament va putea fi un vade mecum al cititorului biblic. Gândul mi-a fost să realizez un succint comentar al cuvintelor şi expresiilor care m-au interesat şi pe care le-am luat în cercetare. O deosebită atenţie am acordat-o problemelor pastoral-misionare şi am consemnat cuvintele pe care le-am socotit necesare.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes