Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Dogmatica patristică ortodoxă

Mai multe imagini

Dogmatica patristică ortodoxă

Rezumat: Cartea Dogmatica patristică ortodoxă – o expunere concisă este prima carte tradusă în română a Părintelui Ioannis Romanides, cel mai important teolog ortodox grec al veacului al XX-lea. Recunoscut ca un adevărat mărturisitor care a grăit cu îndrăzneală Adevărul lui Hristos, Părintele Romanides a hrănit generaţii de teologi ortodocşi cu duhul cugetului patristic ortodox.
Autor(i) Pr. Ioannis Romanides
Editura Ecclesiast
An Aparitie 2010
Nr. Pagini 154
Limba Greacă, Română
Dimensiuni (mm) 160 x 220 x 5
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.2360
Cod Produs ECC-9786069239766
16,50 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Scrieri Patristice și Post Patristice :

Descriere Detaliată

Acest scurt compendiu de Dogmatică patristică ortodoxă oferă o introducere succintă, coerentă şi inteligentă în moştenirea teologică remarcabilă a lui Romanides. Ioannis Romanides este tipul teologului ortodox prin definiție, dedicat şi mereu preocupat să fundamenteze Ortodoxia contemporană pe învăţătura şi tradiţia vie a Părinţilor, atât ierarhic, cât şi ascetic. Crescând într-un mediu occidental şi fiind total expus tradiţiilor creştine apusene, a fost forţat să nu primească Ortodoxia ca pe ceva gratuit, ci să îi cerceteze adâncimile, să recupereze şi să îi apere integritatea. Astfel, a devenit ferm convins că tradiţia patristică ortodoxă este radical diferită de tradiţiile occidentale care, datorită condiţiilor istorice, şi-au impus influenţele asupra celei dintâi. Traducerea este publicată aici în paralel cu textul grec original pentru ca studenţii de teologie și, în general, toți cei care doresc să înveţe greaca să poată folosi acest text ca pe un manual pentru termenii teologici de bază.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Alți clienți au atașat acestui produs următoarele etichete:

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes