Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

/

Filocalia sfintelor nevoinţe ale desăvârşirii, vol. 7

Rezumat:

Culegere din scrierile Sfinţilor Părinţi care arată cum se poate omul curăţi, lumina şi desăvârşi.

Autor(i) Dumitru Staniloae, Pr.
Editura Institutul Biblic (IBMBOR)
An Aparitie 2013
Nr. Pagini 622
Limba Română
Dimensiuni (mm) 155 x 215
Tip Coperta Cartonata
Greutate (kg) 0.6250
Cod Produs IBM-FIL7
66,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

"Filocalia", care înseamnă în limba greacă "iubirea de frumusețe divină" sau "iubirea de virtute", este o culegere de texte scrise de 25 de Sfinți Părinți. Antologia aceasta fusese întocmită de Sfinții Nicodim de la Muntele Athos (1749-1809) și Macarie de Corint (1730-1805) și publicată, pentru prima dată, la Veneția, în 1782.
Ea poate fi reprezentată ca o întreagă documentație pentru desăvârșirea spirituală a fiecarui creștin, fiind împărțită în general pe mai multe planuri/teme/subiecte, cum ar fi: Akedia Ascultarea Credința, Cunoaștere - Ignoranță,Curaj - Frică, Curvia - Curăția, Deznădejde ,Discernamant - Trezvia, Dragoste - Bunătate - Milă, Frica de Dumnezeu - Evlavia, Iadul, Îmbuibarea - Înfrânarea, Împărăția Cerurilor, Înfricoșata Judecată, Mania - Blândețea, Meditația, Moartea, Năluciri, Osteneala - Lenevia, Părintele spiritual, Patimi - Ispite, Paza Simțurilor, Pilde, Plânsul, Pocăința, Răbdare - Suferință, Râsul, Retragerea, Rugăciune, Sărăcia - Avariția, Slava deșartă, Smerenia - Mândria, Spovedania, Suferință - Răbdare, Trândăvia - Osteneala, Trezvia - Împrăștierea, Vorba deșartă - Tăcerea
Capodopera "Filocalia" a fost tradusă în limba română din limba greacă de academicianul Dumitru Stăniloae, și publicată în anii 1947-1948 în 12 volume.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes