Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Foame şi sete după Dumnezeu - Înţelesul şi folosul postului

Mai multe imagini

Foame şi sete după Dumnezeu - Înţelesul şi folosul postului

Rezumat: Textele biblice şi compoziţiile liturgice din perioada Triodului sunt pentru noi izvoare de lumină, iar părinţii Bisericii, ca totdeauna, sunt învăţătorii noştri pe calea mântuirii. La şcoala lor, a pocăinţei şi a sfinţeniei, ne cheamă paginile acestei cărţi.
Autor(i) Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române
Editura Basilica
An Aparitie 2008
Nr. Pagini 246
Limba Română
Dimensiuni (mm) 170 x 237 x 12
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.3720
Cod Produs BAS-9789738867222
23,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Povățuiri Duhovnicești :

Descriere Detaliată

 Cartea Foame şi sete după Dumnezeu. Înţelesul şi folosul postului, urmăreşte trei direcţii principale: 1) o mai bună cunoaştere a vechimiii postului în istoria umanităţii şi în viaţa Bisericii; 2) o subliniere a importanţei postului în pregătirea credincioşilor pentru marile sărbători ale Bisericii, mai ales pentru Sfintele Paşti; 3) o redescoperire mai sigură a postului ca izvor de bucurie şi de sfinţire a vieţii creştine.
 În acelaşi timp, această carte este o călăuză spirituală în urcuşul duhovnicesc interior al credincioşilor ortodocşi spre lumina Sfintelor Paşti, spre bucuria Învierii lui Hristos, întrucât acest urcuş este el însuşi înviere sau ridicare a omului din moartea şi mormântul păcatului ca existenţă posesivă şi egoistă, pentru a redobândi libertatea de a iubi pe Dumnezeu în rugăciune şi pe oameni în fapte bune.

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes