Skip to Store Area:

Pasul 1 Pasul 2 Pasul 3

Incepand cu data de 25 mai 2015, magazinul nostru nu se va mai aproviziona cu carti noi. Mai puteti comanda cartile de pe site pana la epuizarea stocului, sau insemne ortodoxe autoadezive in cantitate nelimitata. Va multumim pentru intelegere!

Frumuseţea Sfinţeniei

Mai multe imagini

Frumuseţea Sfinţeniei

Rezumat: Frumuseţea sfinţeniei - Prolegomene la o estetică filocalică a Ortodoxiei este o carte care îşi propune să abordeze un domeniu mai puţin explorat în teologia ortodoxă românească de până acum, anume estetica teologică.
Autor(i) Hrisostom Stamoulis
Editura Basilica
An Aparitie 2011
Nr. Pagini 338
Limba Română
Dimensiuni (mm) 150 x 216 x 20
Tip Coperta Flexibila
Greutate (kg) 0.4520
Cod Produs BAS-9786068141398
32,90 RON
Produs epuizat
la furnizor.
Acest produs nu se mai gaseste la furnizor (cel putin pana la o eventuala reeditare).

Acest produs face parte din următoarele categorii: : Cărți : : Altele :

Descriere Detaliată

Frumuseţea sfinţeniei, aşa cum de altfel mărturiseşte şi titlul ei, o carte despre frumos şi frumuseţe; despre desăvârşita frumuseţe dumnezeiască, din care se împărtăşesc apoi toate făpturile, gândurile şi faptele omului cele frumoase, aşa cum spune văzătorul tainelor dumnezeieşti, Dionisie.

Lucrarea prof. Hrisostom Stamoulis reprezintă fără îndoială un eveniment unic în spaţiul editării de carte teologică din ţara noastră, în principal datorită originalităţii demersului teologic foarte cuprinzător, prin care autorul încearcă o sinteză diacronică a teologiei frumosului, dar totodată şi provocarea mediului cultural la o deschidere spre modul de existenţă divino-uman specific Ortodoxiei. Autorul lucrării este un cunoscut profesor de teologie de la Facultatea de Teologie din Tesalonic, succesor original al celebrului dogmatist Nikos Matsoukas, compozitor şi poet, cercetător cu reale preocupări în domeniul patristicii, ermineut consacrat al Sfântului Chiril al Alexandriei, despre care a scris numeroase studii, dar şi un bun cunoscător în domeniul artelor, precum şi teolog implicat în dialogul teologiei cu lumea culturală din Grecia.

 

Recomandări

Etichete Descriptive ale Produsului

Folosește spații pentru a separa etichetele. Folosește ghilimele simple (') pentru expresii.


Color Swatches Magento extension by Galathemes Magento Themes